Frånluftsvärmepumpar.

Passar bra för fastigheter med mekanisk frånluft. Värmen återvinns i avluften och för tillbaka den till värmesystemet genom ett återvinningsaggregat, brineslinga och en värmepump.

Fördelar med frånluft.

Frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad. En frånluftsvärmepump ger dessutom ett sundare inomhusklimat, eftersom den kontinuerligt byter ut luften i ditt hem.

IVT frånluftsvärmepumpar.

IVT Vent 402

IVT Vent är utvecklad för att klara höga krav på komfort, miljö och design. Värme, varmvatten och ventilation kombineras i en kompakt och snygg installation. IVT Vent är också perfekt när du byter ut en tidigare frånluftsvärmepump, oavsett märke. Den nya touchskärmen är dessutom lika intuitiv som din smartphone.

Luft/luft

Värmen utvinns ur utomhusluften.

Luft/vatten

Värmen utvinns ur utomhusluften.

Berg/jord/sjö

Förnybar energi i marken.

AC/kyla

Kommer mer information.

Offertförfrågan frånluftsvärmepump.

Rådfråga oss.

Vi är ett IVT center som arbetar med flera typer av värmepumpar anpassade för alla olika hem och fastigheter. Vi vet att det kan vara svårt att välja själv och därför erbjuder vi kostnadsfri konsultation och rådgivning om din energisituation. Om du väljer oss som leverantör finns vi med hela vägen, från beställning till installation.

Följ oss.

Helsingborg

Pimpstensgatan 1
254 68 Helsingborg

042 311 61 30
info@skanskaenergilosningar.se

Södra Sandby

Skattebergavägen 7
247 34 Södra Sandby

046 12 00 24
info@skanskaenergilosningar.se

Höganäs

Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs

042-311 61 30
info@skanskaenergilosningar.se