Luft/luft värmepump.

Med en luft/luft-värmepump utvinns värmen ur utomhusluften oavsett utetemperatur och sprids i fastigheten från en eller flera inomhusenheter.

Fördelar med luft/luft.

Luft-/luftvärmepumpen är perfekt i fastigheter med direktverkande el och där man inte vill investera i ett radiatorsystem. Värmepumpen blåser istället ut värmen i fastigheten, men betydligt mer effektivt än direktverkande el. Värmepumpen passar också bra i sommarstugor där man vill hålla temperaturen över daggpunkten. Värmepumpen har även möjligheten att kyla.

IVT luft/luft-värmepumpar.

IVT Aero 600

Det perfekta, högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-familjen är Aero 600 inverterstyrd, vilket innebär att värmeproduktionen automatiskt anpassas efter behovet.

IVT Aero 800

IVT Aero 800 har en design som kompletterar modern formgivning och inredning. Tack vare innedelens unika utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn skön värme i hela huset, även när den nordiska vintern är som kallast.

Luft/vatten

Värmen utvinns ur utomhusluften.

Frånluft

Värmen återvinns i avluften.

Berg/jord/sjö

Förnybar energi i marken.

AC/kyla

Kommer mer information.

Offertförfrågan luft/luft värmepump.

Rådfråga oss.

Vi är ett IVT center som arbetar med flera typer av värmepumpar anpassade för alla olika hem och fastigheter. Vi vet att det kan vara svårt att välja själv och därför erbjuder vi kostnadsfri konsultation och rådgivning om din energisituation. Om du väljer oss som leverantör finns vi med hela vägen, från beställning till installation.

Följ oss.

Helsingborg

Pimpstensgatan 1
254 68 Helsingborg

042 311 61 30
info@skanskaenergilosningar.se

Södra Sandby

Skattebergavägen 7
247 34 Södra Sandby

046 12 00 24
info@skanskaenergilosningar.se

Höganäs

Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs

042-311 61 30
info@skanskaenergilosningar.se