Vill du ha bättre komfort?

AC-kyla skapar en behaglig inomhusmiljö som gör det möjligt att arbeta, sova och leva bekvämt även under heta sommardagar.

Skapar en bättre luftkvalitet.

Många moderna luftkonditioneringssystem är utrustade med luftfilter som hjälper till att avlägsna damm, pollen, luftburna partiklar och andra föroreningar från luften.

Behöver du hjälp med fukt inomhus?

Luftkonditioneringssystem har en avfuktande effekt, vilket innebär att de minskar luftfuktigheten i rummet.

Luftkonditionering för varma dagar.

AC-kyla gör det möjligt att reglera temperaturen inomhus. Detta kan vara särskilt viktigt under varma sommarmånader när det är svårt att hålla en behaglig temperatur. AC-kyla ger dig möjlighet att skapa en sval och bekväm miljö oavsett utomhustemperaturen. Dessutom kan luftkvalitet förbättras och luftfuktighet minskas.

Våra luftkonditioneringssystem.

Bosch Climate 3000i 35-53 WE

Med Climate 3000i får du behaglig svalka och en ökad inomhuskomfort under sommarens heta dagar.

Bosch Climate 3000i 35-53 WE

Med Climate 3000i får du behaglig svalka och en ökad inomhuskomfort under sommarens heta dagar.

Ta del av fördelarna med AC-kyla.

Ökad komfort
Luftkonditionering ger omedelbar lättnad från värme genom att sänka temperaturen i ett rum eller en byggnad. Det skapar en behaglig inomhusmiljö som gör det möjligt att arbeta, sova och leva bekvämt även under heta sommardagar.
Fuktkontroll
Luftkonditioneringssystem har ofta en avfuktande effekt, vilket innebär att de minskar luftfuktigheten i rummet. Detta är särskilt användbart i fuktiga klimat där hög luftfuktighet kan göra det klibbigt och obekvämt även vid måttliga temperaturer.
Förbättrad produktivitet
Studier har visat att arbetsprestanda och produktivitet kan minska betydligt vid höga temperaturer. Luftkonditionering gör det möjligt för människor att arbeta mer effektivt och bekvämt under varma förhållanden.
En bättre luftkvalitet
Många moderna luftkonditioneringssystem är utrustade med luftfilter som hjälper till att avlägsna damm, pollen, luftburna partiklar och andra föroreningar från luften. Detta förbättrar inomhusluftkvaliteten och kan vara särskilt fördelaktigt för personer med allergier eller astma.
Skydd mot värmestress
Luftkonditionering kan vara livräddande under perioder av extrem värme genom att skydda människor och djur från värmestress och värmeslag.
Skydd av elektronik

Luftkonditionering hjälper till att hålla elektronik och annan känslig utrustning sval och fungerande. Detta är särskilt viktigt i företagsmiljöer där serverrum och andra utrymmen kräver konstant temperaturkontroll för att förhindra överhettning och skador på utrustningen.

Från idé till färdig installation.

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation. Från behovsanalys till att anläggningen är i drift. Vi är din lokala expert på hållbara energialternativ, personlig service, ekonomisk stimulans och trygghet. Utöver installation erbjuder vi även förebyggande underhåll och service för att din nya produkt ska hålla så länge som möjligt.

Kontakta oss idag för offert!

Jag är intresserad av

Ring 042-311 61 30

Vi är medlem i branschorganisationen SKVP vilket gör att du kan anlita oss tryggt!

Värmepumpar

Minska dina bekymmer & driftkostnader.

Solceller

En ren & kostnadseffektiv energikälla.

Batterilager

Energiförsörjning under molniga dagar & nattetid.

Laddboxar

Säkert & enkelt att ladda elbilen hemma.

Service

En värmepump kräver regelbunden service.

Helsingborg
Pimpstensgatan 1
254 68 Helsingborg

Höganäs
Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs

Södra Sandby
Skattebergavägen 7
247 34 Södra Sandby

Följ oss

Besök gärna vårt showroom i Höganäs för inspiration & diskussion.

Köpmansgatan 12 A