Solceller – En lönsam och hållbar investering.

maj 22, 2024

I takt med att energipriserna stiger och miljömedvetenheten ökar, blir solceller alltmer populära bland villaägare. Att installera solceller är inte bara en investering i din fastighets värde, utan även ett steg mot en mer hållbar framtid. Skånska Energilösningar erbjuder högkvalitativa solcellslösningar som ger dig möjlighet att producera egen el, sänka dina energikostnader och minska din klimatpåverkan.

 

Fördelarna med solceller

Att installera solceller erbjuder flera fördelar för villaägare. Genom att producera egen elektricitet kan du avsevärt sänka dina månatliga elräkningar, och överskottsenergi kan dessutom säljas tillbaka till elnätet. Solceller genererar ren, förnybar energi från solen, vilket minskar beroendet av fossila bränslen och bidrar till att bekämpa klimatförändringarna. Hus med installerade solceller tenderar att ha ett högre marknadsvärde och är mer attraktiva för framtida köpare. Dessutom har solcellssystem en lång livslängd, ofta upp till 25–30 år, och kräver minimalt underhåll.

Nöjd kund

En av våra senaste installationer utfördes hos Peter Larsson, som nu njuter av fördelarna med solenergi. Peter delar sina erfarenheter:

”Fin och snabb leverans och montage av solceller, utförd av Skånska Energilösningar.”

Vi är stolta över att leverera kvalitet och kundnöjdhet genom varje steg av installationsprocessen. Vår dedikerade personal säkerställer att varje projekt utförs med precision och omsorg, från första kontakt till avslutad installation.

Inget konstigt. Bara ett smart val.
Vi är Skånska Energilösningar.

Ring 042-311 61 30

Vi är medlem i branschorganisationen SKVP vilket gör att du kan anlita oss tryggt!

Värmepumpar

Minska dina bekymmer & driftkostnader.

Solceller

En ren & kostnadseffektiv energikälla.

Batterilager

Energiförsörjning under molniga dagar & nattetid.

Laddboxar

Säkert & enkelt att ladda elbilen hemma.

Service

En värmepump kräver regelbunden service.

Helsingborg
Pimpstensgatan 1
254 68 Helsingborg

Höganäs
Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs

Södra Sandby
Skattebergavägen 7
247 34 Södra Sandby

Följ oss

Besök gärna vårt showroom i Höganäs för inspiration & diskussion.

Köpmansgatan 12 A