Solceller i Helsingborg.

Framtidens Energi med Skånska Energilösningar.

Solenergi är framtiden.

I den dynamiska staden Helsingborg, där innovation möter tradition, står Skånska Energilösningar i framkant med att förse hem och företag med den senaste tekniken inom solceller. Vi på Skånska Energilösningar är passionerade över att bidra till Helsingborgs övergång till förnybar energi genom våra toppmoderna solcellslösningar. Solenergi är framtiden, och i Helsingborg ser vi en stad som är redo för denna omställning. Vårt mål är att göra det enkelt och lönsamt för Helsingborgs invånare att ta steget mot en mer hållbar livsstil. Med solceller från Skånska Energilösningar minska inte bara ditt koldioxidavtryck utan sänker dina energikostnader avsevärt.

Detta får du om du anlitar oss!

En smidig process
Installationen av solceller är en smidig process med Skånska Energilösningar. Vårt team av certifierade installatörer ser till att allt genomförs professionellt och effektivt, från den första konsultationen till den slutliga installationen. Vi strävar efter att göra varje steg i processen tydlig och problemfri för våra kunder.
Långsiktigt engagemang
På Skånska Energilösningar är vi stolta över att bidra till Helsingborgs grönare framtid. Vi ser inte bara solceller som en produkt, utan som en del i en större helhet för att främja hållbarhet och energioberoende i regionen. Vårt engagemang i Helsingborg är långsiktigt, och vi ser fram emot att hjälpa fler hushåll och företag att upptäcka fördelarna med solenergi.
Mer än installation
Vi är inte bara experter på installation, utan erbjuder också omfattande rådgivning och support för att maximera din investering i solceller. Våra energikonsulter arbetar nära dig för att säkerställa att du får mest möjliga ut av solcellssystemet, inklusive information om eventuella bidrag och skattelättnader.

För en hållbar och ljus framtid, välj Skånska Energilösningar för dina solceller. Tillsammans skapar vi en grönare och mer energieffektiv stad, en solpanel i taget.

Kontakta oss idag för offert!

Några av leverantörerna vi jobbar med

Ring 042-311 61 30

Vi är medlem i branschorganisationen SKVP vilket gör att du kan anlita oss tryggt!

Värmepumpar

Minska dina bekymmer & driftkostnader.

Solceller

En ren & kostnadseffektiv energikälla.

Batterilager

Energiförsörjning under molniga dagar & nattetid.

Laddboxar

Säkert & enkelt att ladda elbilen hemma.

Service

En värmepump kräver regelbunden service.

Helsingborg
Pimpstensgatan 1
254 68 Helsingborg

Höganäs
Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs

Södra Sandby
Skattebergavägen 7
247 34 Södra Sandby

Följ oss

Besök gärna vårt showroom i Höganäs för inspiration & diskussion.

Köpmansgatan 12 A